Reglement

Gelieve deze info even door te nemen voor uw reservatie en/of vertrek.

In de fietsenberging staan 2 fietsen op het nummer 204, deze mag u gebruiken. de nr van het slot vind u op het bord op het appartement. Een fietspomp vind u in de berging van het appartement.

In het appartement vind u een inventarislijst en handleidingen van alle apparaten in het tv kastje.

De eind schoonmaak dient te gebeuren door de huurders. Dit omvat:
De vaatwasser dient leeg en proper achter gelaten te worden.
De keuken proper achterlaten, koffiefilters verwijderen, de ijskast nakijken, even wat afwassen na gebruik en uitzetten en een beetje open laten staan.
Vergeet ook zeker de aanrecht niet af te wassen en de vuilbakjes leeg te maken in de keuken de wc en de badkamer.
De keukentafel en de salontafel afwassen, de kast even afstoffen en de vloer stofzuigen en dweilen. Vergeet ook niet even met de stofzuiger door de zetels te gaan aub.
Alle poetsproducten zijn aanwezig, voor de slaapkamer is er een speciale laminaat reiniger.

Alle vuilnis dient weg te zijn. U kan deze deponeren in de huisvuilzakken van Oostende die wij u bezorgen, en deze dient u te deponeren in het vuilzakken kamertje, dat zich links van de garage bevind. Deze deur krijgt u open met de appartement sleutel.
Ook papier en karton kan u hier netjes samengebonden deponeren.

Onze buren zijn veelal vaste bewoners, die niet op vakantie zijn. Mogen wij u vragen rekening te houden met hen en hun nachtrust te respecteren. Gelieve geen lawaai te maken op het appartement of in de gang na 22u.

Wij zouden het op prijs stellen dat u binnen niet rookt. U mag rustig uw sigaretje roken op het terras. Er is een asbak aanwezig. graag geen peuken op het terras doven aub.

Huisdieren niet toegelaten.

Denk aan de volgende huurders. U treft ook graag een nette vakantiewoning aan.

WIJ WENSEN U EEN PRETTIGE VAKANTIE!